در بسیاری از سیستم‌های تهویه رستوران و آشپزخانه صنعتی هوای تازه نادیده گرفته می‌شود. باید توجه داشت که اگر هوای تازه‌ای وارد محیط نشود، مکشی هم انجام نخواهد شد واین هوا می بایست از خارج از محیط تأمین گردد.

مهم ترین نکات در انتخاب فن برای رستوران

انتخاب فن برای مراکز مانند رستوران ها باید با دقت انجام شود. زیرا به دقت توسط مشتریان، بازرسان بهداشت و. مورد بررسی قرار می گیرد. در این قسمت از مقاله مهم ترین نکاتی که در خرید و انتخاب فن برای رستوران خود، باید به آن ها توجه کنید؛ بیان شده است. 

صدای کم: تنها صدایی که از فن های انتخاب شده برای رستوران باید خارج شود، صدای مربوط به حرکت جریان هوا است. در عین حال، این دستگاه ها باید در بالاترین سرعت ممکن نیز کار کنند

تعادل: یکی دیگر از موارد مهم که در انتخاب فن برای رستوران باید به آن توجه شود، تعادل آن است. برای مثال شاید برای شما هم پیش آمده باشد که انواع فن های سقفی بسیار کند که با لنگیدن حرکت می کنند و یا انواع بسیار تند و سریع آن ها تمرکز شما را در مکان های مختلف برهم زده باشد. کوچکترین تفاوت وزنی در اجزای مختلف فن می تواند باعث کاهش عمر مفید و کاهش تعادل آن شود

کنترل از راه دورممکن است در برخی از موارد بر اثر سهل انگاری مشتریان و یا اتفاقات مختلف، فن های شما در اثر برخورد با اجسام آسیب دیده و حتی باعث ایجاد خسارت هایی شوند. برای این منظور، فن شما باید مجهز به کنترل از راه دور باشد. برای این مورد نوع دیواری کنترل مرسوم است و استفاده می شود

سرعت قابل تنظیم: از دیگر مواردی که در انتخاب فن رستوران باید به آن توجه شود، سرعت قابل تنظیم فن است. معمولا مشتریان تمایل کمی به قرارگیری فن ها روی دور کند و یا معمولی را دارند و به دلیل مزایایی شامل گردش سریع هوا، سریع خنک تر شدن غذا و. افراد ترجیح می دهند تا فن با نهایت سرعت خود کار کند

اندازه فن: در مراکز و رستوران های با فضای باز و بزرگ، فن های سقفی بزرگ بهتر از تعداد بیشتر فن های کوچک جواب می دهند. در مراکز متوسط و یا کوچک سرپوشیده، بهتر است از تعدادی فن سایز کوچک استفاده شود. فن های Mellow Mushroomاز جمله انواع بزرگ فن ها و مناسب برای فضاهای بزرگ و آزاد هستند.

فارغ از هواکش‌هایی که کانال‌ها و هود صنعتی را تخلیه می‌کنند، بهتر است هوای کلی آشپزخانه نیز توسط  سانتریفیوژ تهویه و تخلیه گردد. فن های سانتریفیوژ یا گریز از مرکز هوا را در جهت عمود بر محور گردش پروانه تخلیه می کنند. به عنوان یک قانون کلی این نوع فن در سیستم های کانال کشی شده با فشار بالا کاربرد دارد. هوای ورودی به موازات محور گردش پروانه وارد فن شده و با حرکت شعاعی به سمت پیرامون پروانه و نوک بالک ها حرکت می کند. همزمان با این حرکت، جریان هوا مقداری انرژی جنبشی دریافت می کند که افزایش فشار استاتیک را همزمان با آهسته شدن حرکت جریان هوا قبل از ورود به مسیر تخلیه را در پی دارد.

 وجود بخارات آب و دود هوای آلوده متساعد شده از طبخ غذا محیط های آشپزخانه های صنعتی را بسیار آلوده نموده و بوی نامطبوع  فضای داخل آشپزخانه و بخش پذیرایی از مهمانها را در بر می گیرد. در این وجود فن سانتریفیوژ رستورانی به منظور خراج نمودن اصولی این بخارات ضروری بوده و در صورت بی توجهی می تواند بر سلامت پرسنل آشپزخانه و راندمان کلی رستوران و کیفیت محیط و فضای ارائه خدمات به مشتریان تأثیر منفی می گذارد.   

این هواکش علاوه بر وارد کردن هوای گرم یا سرد به محیط به آشپزخانه، ات و آلودگی‌ها را نیز مکش کرده و مستقیم به داخل آشپزخانه ارسال می‌کند. سانتریفیوژ یکی از تجهیزات مهم و کلیدی رستوران و فست فود ها به شمار می آید که هر فردی ابتدا قبل از راه اندازی چنین مکان هایی باید به فکر تعبیه این دستگاه در مکان مناسب خود باشد. وظیفه این سیستم خروج هوای داخل سالن آشپزخانه به بیرون است.

به عبارتی پخت و پز آن هم  به صورت مداوم همواره با دود و حرارت بالایی همراه است؛ لذا از وسایلی به منظور تخلیه و تهویه مجدد هوای داخل سالن استفاده می شود که سانتریفیوژ رستوران یکی از این دستگاه ها می باشد. امروزه کشورها با استانداردهای متفاوتی اقدام به تولید سانتریفیوژ رستوران کرده اند. ساخت یک سانتریفیوژ رستوران با ورق های باکیفیت گوناگون می تواند از یک یا چندین مکنده، دمنده و انواع مختلف هود تشکیل شده باشد. فن های سانتریفیوژ دستگاه های حجم ثابت هستند که می توانند تحت شرایط حساس مانند دمای بالا یا پایین؛ گازهای خورنده، بخارهای اسیدی و غیره کار کنند.

سانتریفیوژها بر اساس موارد زیر با یکدیگر تفاوت دارند:

پروانه

دبی ( ظرفیت هوا)

فشار استاتیک

متریال مورد استفاده در هواکش

موتور

سیستم انتقال قدرت

شما با توجه به فست فود و رستوران خود نیازمند سانتریفیوژ های متفاوتی هستید. بدیهی است که هر چقدر مغازه شما بزرگتر باشد و تولید بیشتری داشته باشید یعنی کباب، برگر، سوخاری بیشتری تولید کنید به سانتریفیوژ قوی تری نیاز خواهید داشت.

این افزایش قدرت می تواند با بیشتر شدن قطر پروانه، دور موتور، صورت پذیرد. در محاسبه قدرت مورد نیاز برای سانتریفیوژ فست فود شما باید ارتفاع و خم ها را محاسبه نمایید. زیرا هر چقدر ارتفاع و فاصله سانتریفیوژ از هود بیشتر باشد و بر سر آن خم های بیشتری باشد شما به سانتریفیوژ قوی تری نیاز خواهید داشت.

مزایای فن سانتریفیوژ

گستره بالای کاربرد و عملکرد

نصب انعطاف پذیر

مناسب برای تهیه هوای تازه ، فرآیند خنک کننده و…

قابلیت عملکرد در مکان ها با جریان هوای کثیف و دمای بالا

توانایی بالا در غلبه بر افت فشار استاتیک

امکان تخلیه هوا در جهت عمود بر محور گردش پروانه

قیمت پائین تری نسبت به فن های دارای پروانه بکوارد

 

شرکت سرماسان تولید کننده مدرنترین سیستم های سرمایشی

سیستم سرمایشی با طراحی متنوع و زیبا جهت ایجاد فضای سرد و دل نشین در تمامی فضاها نظیر سوله ها ، ویلاها ، کارخانه ها ، باغ تالار ها و گلخانه ها و غیره، تولید و ارائه نموده که تنها نمونه موجود داخلی دارای نشان استاندارد اروپا و ملی ایران می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.

☎️۰۲۱۲۲۲۲۹۱۷۶

فن ,های ,ها ,رستوران ,سانتریفیوژ ,هوای ,فن های ,انتخاب فن ,می تواند ,فن برای ,برای رستورانمنبع

سیستم های مه پاش در رستوران ها

مکانیسم عملکرد و ساختار سيستم مه پاش

کولر آکسیال 30000

سیستم های سرمایشی سرماسان

پنکه مه پاش و مزایای آن

سیستم مه پاش و اجزای آن

آشنایی با فن های سانتریفیوژ

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

طراحی سایت دانلود فایل های کمیاب پکیج تصفیه فاضلاب فیلتر شنی فلزی قیمت لوازم یدکی لودر ولوو وبسایت مرکزی مین 2 گراف پربیننده ترین اخبار 24 ساعت گذشته المنتور فارسی ای ار گوشت ، با ما بهترین باشید. wedsa